با قدمت ترین دانشگاه مهندسی ایران

سردار دل ها

تشنه شهادت

بیانیه بسیج اساتید دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در پی ترور و شهادت دانشمندِ فرهیخته، "دکتر محسن فخری زاده"

مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ فَمِنهُم مَن قَضى نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ  وَما بَدَّلوا تَبديلًا

سوره مبارکه احزاب آیه ۲۳

بار دیگر دستان جنایتکار استکبار با همراهی ایادی منطقه ایشان به خون یکی دیگر از دانشمندان و نخبگان ایران عزیز اسلامی آلوده شد تا ثابت شود که دشمن هر زمان از مواجه‌ی رو در رو  و در میدان جنگ نرم و تحریم های ظالمانه و میز مذاکره عاجز می‌شود، به ترور روی می‌آورد.

ترور ناجوانمردانه دکتر محسن  فخرزاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و از پیشگامان حوزه دفاعی کشور،  اگر چه ضایعه ای دردناک برای ملت بزرگ ایران است اما نقطه امیدی خواهد بود برای تداوم راه شهیدان حوزه علم و فناوری.

همزمانی شهادت دکتر فخری زاده با سالروز شهادت دکتر شهریاری گواه آن است که دشمن از اقتدار علمی جمهوری اسلامی ایران و پیشرفت های آن در همه زمینه ها از جمله در حوزه‌های هوا و فضا، موشکی و هسته‌ای واهمه دارد.

بر دولتمردان و مسئولان کشور است که به دشمن و وعده های دروغین و لبخند های پشت میز مذاکره دل نبندند و بدانند که تعالی، از مسیر استحکام قدرت داخلی می گذرد. طی این مسیر با پیشرفت های علمی، حل چالش‌های اقتصادی با اتکا به ظرفیت‌های درونی، تعمیق پیوندهای اجتماعی و باورهای دینی و ملی ممکن خواهد شد. همچنین بر نیروهای مسلح کشور است تا به مؤثرترین شیوه،  از عاملان و آمران این جنایات خبیثانه انتقام سختی بگیرند.

لینک ورود به نشست گرامیداشت اولین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی

و چهلمین روز شهادت دکتر فخری زاده