با قدمت ترین دانشگاه مهندسی ایران

سردار دل ها

تشنه شهادت

نشست گرامیداشت اولین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و کانون بسیج اساتید با همکاری کانون های بسیج دانشجویی و کارکنان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار می کنند:

نشست گرامیداشت اولین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و چهلمین روز شهادت استاد دکتر محسن فخری زاده

به گزارش واحد اطلاع رسانی کانون بسیج اساتید دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی مراسم اولین سالگرد شهادت سپهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و سردار پورحعفری همزمان با گرامیداشت چهلمین روز شهادت دکتر فخری زاده و تجلیل از خانواده این شهید والامقام در این دانشگاه برگزار خواهد شد.

سخنران:

مهندس رستم قاسمی